Deneyim Profesyonelleri Oyunlaştırma Başlığında Buluştu

Inooster deneyim profesyonellerini 2. kez buluşturdu.

Çalışan Deneyimi 27.09.2024, 16:59 Eylem gün
Deneyim Profesyonelleri Oyunlaştırma Başlığında Buluştu

Inoosteri, GeX Meetup Serisi'nin ikinci etkinliğini 26 Eylül 2024 tarihinde Metropol İstanbul APY Tekmer'de gerçekleştirdi. 

Etkinlikte Inooster'ın konuğu ASICS Türkiye Pazarlama Müdürü Aziz Yiğit Gökalp oldu.

Inooster, sektörlerinde lider firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ikinci GeX Meetup etkinliğinde,  Oyunlaştırmanın artık yalnızca bir motivasyon aracı olmaktan çıkıp, şirketlerin birer deneyim platformuna dönüşmesini sağlayarak, iş dünyasında büyük bir dönüşümü başlattığının altını çizdi. 

Yüzü aşkın uzman ve karar verici profesyonelin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan şirketin kurucusu ve CEO’su Murat Yılmaz  konuşmasında: “Artık deneyimi merkeze koyuyoruz ve bunun etrafına yerleştirdiğimiz oyunlaştırma, performans, tutundurma, öğrenme ve sadakat gibi kavramlarla kullanıcıların en verimli versiyonunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bu yeni holistik (bütüncül) platform sayesinde şirketler hem çalışanlarını hem de müşterilerini daha derinlemesine anlayabilecek.” dedi. 

Etkinlikte söz alan ASICS Türkiye Pazarlama Müdürü Aziz Yiğit Gökalp de oyunlaştırmanın spor pazarlamasındaki etkilerini vurgulayarak “Spor, doğal bir rekabet alanı olduğundan oyunlaştırma bu sektöre çok daha hızlı adapte oluyor. ASICS olarak oyunlaştırma ile kullanıcılarımızla daha derin bağlar kuruyoruz.” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@