16. BÇM Zirvesi Collection Toplantısı

16. BÇM Zirvesi, tüm bankaların tahsilat ekibi yöneticilerini buluşturdu.

BÇM ZİRVESİ 15.10.2024, 21:56 17.10.2024, 13:04 Eylem gün
16. BÇM Zirvesi Collection Toplantısı

8 Ekim 2024 tarihinde Nice Medya tarafından düzenlenen 16. BÇM Zirvesi (Banka Çağrı Merkezleri Zirvesi) bu yıl da Sait Halim Paşa Yalısı'nın keyifli atmosferinde gerçekleşti. 

BÇM Collection Toplantısı, 16 yıldır, her yıl Türkiye'nin en büyük bankalarının tahsilat ekipleri yöneticilerini bir araya getiriyor. Uzun yıllardır BÇM çatısı altında buluşan ve kaynaşan katılımcılar, bu yıl güneşli bir günde boğaz havası eşliğinde toplandı. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da; 

AKBANK 
AKTİFBANK 
DENİZBANK 
FİBABANKA 
GARANTİ BBVA 
HALKBANK 
ING BANK 
KUVEYT TURK 
QNB FİNANSBANK
ŞEKERBANK 
TEB
TÜRKİYE FİNANS
YAPI KREDİ BANKASI 
ZİRAAT BANKASI   

bankalarının temsilcileri bir araya gelirken, bu yıl ek olarak 

BURGAN BANK ile 

yeni dijital bankalar;   

HAYAT FİNANS ve 

TOMBANK'tan da yöneticiler toplantı katılımcılarına dahil oldu. 

Uzun yıllardır olduğu gibi bu yıl da Turkcell Global Bilgi sponsorluğunda gerçekleşen toplantı, Nice Medya Genel Yayın Yönetmeni Eylem Gün'ün BÇM hakkında bilgi veren kısa hoşgeldiniz konuşması ile başlarken, ardından mikrofona geçen Turkcell Global Bilgi İş Geliştirme ve Satış Müdürü Sercan Fındıklı da katılımcılara "hoşgeldiniz" dedi. 

Programda daha sonra Turkcell Global Bilgi Müşteri Deneyimi Müdürü Korkut Uluaydın söz aldı. Uluaydın, "Dijital Dönüşüm İle Tahsilat Süreçlerinde Verimlilik" konulu sunumunda RPA ile tahsilatta yaşanacak dijital dönüşüm sonrası verimlilik artışına işaret etti.

Her yıl katılımcılardan birinin moderatörlüğünde devam eden toplantıda bu yıl moderatörlüğü Denizbank Telefonda Tahsilat Bölüm Müdürü Esra Engin Çağlar üstlendi. 

Toplantı gündeminde ise ağırlıklı olarak "Tahsilatta yeni yasal düzenlemeler" ve "Outsource yönetimi" konuları ele alındı. 

        

    

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@